Mix Chopstix-Ready to box Chopstix

Descoperă Mix-ul Chopstix, un produs fresh ca primăvara

Primăvara este acel moment în care toată lumea își concentrează atenția spre o dietă sănătoasă în care să includă cât mai multe legume și preparate ușoare, dar sănătoase în același timp.

De cele mai multe ori mâncarea asiatică este asociată cu un stil de viață sănătos. Tocmai de aceea bucătarii Ready to box Chopstix au ales să le ofere clienților cele mai savuroase și mai proaspete alimente, preparate în stil tradițional asiatic. Iar pentru a sărbători primăvara Ready to box Chopstix a lansat un nou produs fresh: Mix-ul Chopsix.

 

Descoperă Mix-ul Chopstix

Pentru a fi în ton cu primăvara, Ready to box Chopstix a lansat Mix-ul Chopstix, un produs fresh ca primăvara. Mix-ul este destinat atât persoanelor care doresc să mănânce sănătos, cât și celor care țin post.

Mix-ul Chopstix este preparat cu cele mai proaspete ingrediente, alese cu grijă de bucătari. Pe lângă creveți mix-ul conține legume proaspete precum morcov, dovleac, ceapă verde, busuioc, ciuperci, varză și fasole verde, dar și arome speciale precum praf de usturoi, piper alb, ulei de susan. În plus, alături de Mix-ul Chopstix vei primi și un sos special, care îi va completa gustul și aroma.

 

Unde te poți bucura de noul Mix Chopstix

Poți savura Mix-ul Chopstix fie în restaurante, fie acasă sau la birou, cu ajutorul serviciului de delivery pe care Ready to box Chopstix ți-l pune la dispoziție. Ready to box Chopstix poate livra comenzile zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la adresa indicată de clienți, indiferent că se află acasă, la birou sau într-o ală locație. Comenzile pot fi făcute fie telefonic, fie direct pe site, iar plata se poate face cash sau cu cardul, la livrare, ori în cazul comenzilor online se poate efectua plata cu cardul direct pe site.

 

Ready to box Chopstix pune accent pe calitatea produselor și a ingredientelor

Ready to box Chopstix, lanțul de restaurante cu specific asiatic, a fost deschis înființat în 2008. Având peste 10 ani de funcționare, Ready to box Chopstix are o vastă experiență în prepararea mâncării în inconfundabilul stil asiatic.

Bucătăria asiatică are o vechime de mii de ani, stilurile de mâncare și ingredientele folosite fiind diferite în funcție de regiunea în care acestea au luat naștere. Mulți dintre noi asociem mâncarea asiatică cu un stil de viață sănătos.

Încă de la deschiderea din 2008, Ready to box Chopstix a vrut să împărtășească cunoștințele sale legate de prepararea mâncărurilor din bucătăria asiatică tradițională, dar și din cea modernă. De atunci, Ready to box Chopstix a pus la dispoziția clienților săi o gamă cât mai variată de produse, gătită numai din ingrediente proaspete și delicioase. Bucătarii Ready to box Chopstix evită cât pot de mult produsele congelate pentru că știu cât de importantă este o alimentație sănătoasă pentru fiecare dintre noi.

Desigur, pe lângă Mix-ul Chopstix poți savura o mulțime de alte preparate cu tradiție asiatică. În total Ready to box Chopstix se laudă cu peste 40 de preparate delicioase, printre care: noodles cu pui, curcan sau vită, rață, pachețele de primăvară, fructe de mare, orez, salate, supe și diverse sosuri, dar și deserturi printre care tradiționalele prăjituri cu răvaș, dar și alte prăjituri delicioase.

Te așteptăm în restaurantele noastre să savurezi Mix-ul Chopstix, dar și celelalte preparate delicioase.