Începe Postul Paștelui. Ce preparate de post poți alege de la Ready to box Chopstix

Anul acesta Postul Paștelui începe luni, 11 martie și se termină pe 27 aprilie. Postul Paștelui, denumit și Postul Mare are loc înaintea Învierii Domnului și este cel mai lung și mai aspru dintre toate Posturile din tipul anului. Acesta durează patruzeci de zile, la care se adaugă săptămâna Patimilor.

În Vinerea Mare, ultima din Postului Paștelui, credincioși care pot țin post negru. În această zi nu se consumă niciun aliment ci se bea doar apă. În restul zilelor se pot consuma orice alimente care nu sunt de origine animală. Numai în zilele de dezlegare la pește se poate consuma carne de pește.

Ce preparate poți mânca în Postul Paștelui de la Ready to box Chopstix

Dacă îți place mâncarea asiatică însă dorești să ții și post, la Ready to box Chopstix găsești o largă varietate de produse din care poți alege. Cele mai populare și apreciate produse de post de la Ready to box Chopstix sunt pachețelele de primăvară și noodleșii cu legume.

Pachețelele de primăvară sunt ideale în zilele de post. Acestea sunt ușoare, dar sățioase și pline de vitamine. Pachețelele de primăvară sunt pregătite cu grijă de bucătari din cele mai bune ingrediente. Acestea conțin: foi de plăcintă, morcov, salată chinezească, ciuperci, pastă de orez, sare și condimente chinezești.

Noodles cu legume este un alt preparat ideal pentru zilele de post sau pentru persoanele vegetariene. Preparatul conține: paste de orez, ciuperci, legume chinezești, ulei, sare și condimente chinezești.

În schimb, dacă îți plac preparatele bine condimentate și picante poți opta pentru noodleșii picanți. Astfel vei simți adevăratele arome asiatice, chiar și într-un preparat de post. Noodleșii picanți sunt preparați cu: spaghete, ceapă, usturoi, morcovi, ciuperci champignon, ardei gras, dovlecei, ciuperci chinezești, sare, piper, pastă iute și condimente chinezești.

Un alt preparat sățios, pentru zilele de post este quinoa. Aceasta este preparată cu grija de maeștrii bucătari din ingrediente proaspete și conține: quinoa, ardei, broccoli, castravete, ceapă verde, pătrunjel, lămâie, merișoare, gramaj 200 g.

Și cum salatele nu trebuie să-ți lipsească de pe masă, la Ready to box Chopstix găsești o largă varietate de salate din care să alegi. Toate sunt preparate după rețete tradițional asiatice și sunt perfecte în zilele de post.

Cea mai apreciată este salata cu urechi de lemn. Aceasta conține: urechi de lemn (un soi de ciuperci specifice zonei asiatice), ardei gras, usturoi și condimente chinezești.

O altă salată savuroasă și răcoroasă este salata de castraveți cu usturoi. Aceasta este preparată din ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, precum: castraveți, usturoi, sare, ulei și condimente chinezești. Iar dacă nu îți plac castraveții poți alege o salată de țelină iute care conține: țelină, morcov, sare, alune, ardei iute, piper roșu, usturoi, oțet, ulei de susan, condimente chinezești.

O altă salată pe care merită să o încerci este salata cu foi de soia, care este plină de arome specific chinezești. Aceasta conține: foi de soia, castraveți, ardei gras, zahăr, sare, ulei susan, oțet, pastă iute, usturoi și condimente chinezești.

Dacă îți plac algele de mare încearcă salata de alge, care este foarte sănătoasă și hrănitoare. Aceasta este preparata după o rețetă simplă, dar foarte gustoasă și conține: alge de mare, usturoi, morcovi, sare, ulei susan, condimente chinezești.