Creveti butterfly Ready to box Chopstix

Lansăm produse noi: Creveții butterfly

Vara este anotimpul pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură. Este anotimpul vacanțelor, al petrecerilor și al bucuriei. Pentru a sărbători venirea verii, Ready to box Chopstix, lanțul de restaurante cu specific asiatic, a lansat un nou produs care să ne încânte papilele gustative și să ne ducă cu gândul la vacanță.

 

Descoperă noul produs Ready to box Chopstix – Creveți butterfly

Ready to box Chopstix a început vara în forță! Pentru a sărbători cum se cuvine acest sezon, am lansat un nou produs, pe bază de creveți. Creveții butterfly sunt perfecți pentru persoanele care adoră fructele de mare și preparatele asiatice. Este combinația perfectă pentru o vară de poveste.

Creveții butterfly sunt preparați cu grijă de către bucătari, din cele mai bune ingrediente. Preparatul conține creveți, făină, boabe de soia, pesmet și condimente chinezești. În plus, alături de Creveții butterfly vei primi și un sos, la alegere, care le va completa gustul și aroma.

Unde poți savura noul produs Ready to box Chopstix – Creveți butterfly

Poți savura noii Creveți butterfly în oricare dintre restaurantele Ready to box Chopstix din București sau din țară.

Iar dacă îți dorești să te bucuri de noul preparat în confortul propriului cămin, sau la birou, poți apela la serviciul de delivery pe care Ready to box Chopstix ți-l pune la dispoziție. Ready to box Chopstix poate livra comenzile zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la adresa indicată de clienți, indiferent că se află acasă, la birou sau într-o ală locație. Comenzile pot fi făcute fie telefonic, fie direct pe site, iar plata se poate face cash sau cu cardul, la livrare. În cazul comenzilor online plata se poate efectua cu cardul direct pe site.

 

Ready to box Chopstix pune accent pe calitatea produselor și a ingredientelor

Ready to box Chopstix, lanțul de restaurante cu specific asiatic, a fost deschis înființat în 2008. Având peste 10 ani de funcționare, Ready to box Chopstix are o vastă experiență în prepararea mâncării în inconfundabilul stil asiatic.

Bucătăria asiatică are o vechime de mii de ani, stilurile de mâncare și ingredientele folosite fiind diferite în funcție de regiunea în care acestea au luat naștere. Mulți dintre noi asociam mâncarea asiatică cu un stil de viață sănătos.

Încă de la deschiderea din 2008, Ready to box Chopstix a vrut să împărtășească cunoștințele sale legate de prepararea mâncărurilor din bucătăria asiatică tradițională, dar și din cea modernă. De atunci, Ready to box Chopstix a pus la dispoziția clienților săi o gamă cât mai variată de produse, gătită numai din ingrediente proaspete și delicioase.

În total Ready to box Chopstix se laudă cu peste 40 de preparate delicioase, printre care: noodles cu pui, curcan sau vită, rață, pachețele de primăvară, fructe de mare, orez, salate, supe și diverse sosuri, dar și deserturi printre care tradiționalele prăjituri cu răvaș, dar și alte prăjituri delicioase.