Lucrător comercial

Lucrător comercial
Full Time București Adăugat în mai 2018
Ești o persoană dinamică, ambițioasă, orientată către client și performanță profesională? Ești student sau tânăr absolvent al unei școli profesionale și ești în căutarea unui job stabil care să îți ofere perspective de dezvoltare și recunoaștere a meritelor ori dovedești experiență managerială?
Chopstix îți dă oportunitatea de a-ți pune în valoare toate aceste abilități deoarece fiecare angajat este important pentru noi. Îți oferim o carieră provocatoare bazată pe muncă în echipă, comunicare deschisă și calitatea serviciilor oferite la cele mai înalte standarde.
Intră în echipa noastră unde vei găsi un climat pozitiv de lucru, un ajutor în dezvoltarea profesională ce te va motiva și impulsiona în atingerea standardelor de performanță pe care ți le-ai dorit în carieră.
Descriere job:
servirea clienților într-o manieră profesionistă cu produsele specifice și recomandarea produselor în funcție de preferințele clienților;
orientarea către obținerea de rezultate în ceea ce privește creșterea vânzărilor;
participă activ la atingerea target-ului lunar;
efectuarea operațiunilor privind încasarea contravalorii produselor comercializate și predarea acestora superiorului;
oferirea de răspunsuri la întrebările clienților cu privire la meniul companiei, contribuind astfel la promovarea produselor specifice și a imaginii mărcii;
contribuirea la asigurarea unei imagini plăcute a magazinului.
Cerințe:
amabilitate și politețe față de clienți și colegi;
spirit de echipă;
atitudine proactivă și flexibilitate;
adaptarea la sarcinile de lucru;
dinamism și spirit de inițiativă;
capacitate de învăţare, flexibilitate, spirit de echipă, motivaţie de a a-ţi face treaba cât mai bine, integritate, bun nivel de comunicare.
 
Aplică online:BărbatFemeie
Toate câmpurile cu * sunt obligatorii.
*Am citit și am fost informat în legatură cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
DA
*Sunt de acord și îmi exprim în mod expres, neechivoc, liber și informat consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile pentru care am fost informat.
DA
NU