Marcăm luna Ianuarie cu produse noi

Bucătăria asiatică are o vechime de mii de ani, stilurile de mâncare și ingredientele folosite fiind diferite în funcție de regiunea în care acestea au luat naștere.

                Ai visat însă vreodată că poți îmbina ingedientele tale preferate și să obții gustul ideal? Am îndrăznit noi să o facem pentru tine și astfel îți aducem cele mai proaspete și delicioase preparate asiatice. Zi de zi, an de an, încercăm să ne reinventăm și să îi surprindem pe clienții noștri cu preparate unice, cu gusturi autentice și ingrediente venite chiar din tărâmurile asiatice. Anul acesta îl începem cu Pui Tudou și Vită Tudou! Cartoful este ingredientul surpriză de această dată, însă nu te lăsa înșelat de gustul său clasic și încearcă noile preparate Ready to box Chopstix! Și nu uita să le împarți cu prietenii tăi.  Ne place mâncarea asiatică, acest lucru nu este un secret, dar la fel de mult ne plac și lucrurile bine făcute.

                Pentru noi toți, luna ianuarie aduce cu sine o retrospectivă a anului ce tocmai s-a încheiat, precum și rezoluții, obiective noi pentru anul ce a început. Ready to box Chopstix este cu un pas înainte, astfel că marcăm începtul de an cu un produs nou, unul dintre obiectivele noastre fiind de a ajunge cât mai aproape de inima clienților noștri prin preparate inedite cu specific asiatic, astfel încât aceștia să se bucure de fiecare dată de o altă călătorie către Orient, altă experiență cu gust de pui, cartof sau vită. După cum probabil ai ghicit deja, acestea sunt ingredientele principale ce stau la baza noilor produse Chopstix.

                Astfel, te invităm să începi alături de noi noul an într-un mod diferit și să încerci experiențe noi. Marchează luna ianuarie cu ceva nou și fă din asta un obicei! Fiecare lună va reprezenta o nouă provocare, accept-o și du-o la bun sfârșit cu Ready to box Chopstix și preparatele sale! Luna aceasta este despre Pui Tudou și Vită Tudou, dar nu uita de preparatele clasice, de gusturile unice asiatice care ne-au ajutat să ne remarcăm de-a lungul timpului. Evităm cât putem de mult produsele congelate, pentru că știm cât de importantă este o alimentație variată și sănătoasă pentru fiecare dintre voi. De aceea, toți cei care iubesc mâncarea asiatică și aleg calitatea și prospețimea, aleg Ready to box Chopstix!

                Însă știm că nu întotdeauna avem timp pentru binemeritata pauză de prânz, pentru a putea savura cum se cuvine bucatele alese. De aceea, pentru clienții care își doresc să comande mâncare acasă sau la birou, operăm divizia de delivery – un sistem de livrare zilnic. Ne-am asumat provocarea de a deveni din ce în ce mai buni, astfel că nu dăm înapoi și oferim servicii complete și de calitate, precum și produse noi și gustoase clienților noștri!

                Te răsfeți cu cele mai exotice arome asiatice și îmbini gustul tradițional cu bucătăria modernă! Noile produse Ready to box Chopstix marchează începutul de an și îți aduce zâmbetul pe buze și puterea pentru a-ți atinge idealurile de anul acesta!