Noodles, alegerea perfectă pentru o masă altfel

Noodles, alegerea perfectă pentru o masă altfel

Bucătăria asiatică are o tradiție veche de secole în ceea ce privește arta culinară. Aceasta este caracterizată de stilul de gătit specific regiunii și de tradițiile păstrate cu sfințenie de mii de ani. Preparatele și aromele unice, îmbinate cu dragostea pentru mâncare, fac din bucătăria asiatică una dintre cele mai apreciate din întreaga lume.

Noodles, un preparat de bază în bucătăria asiatică

Noodles a devenit un preparat de bază în bucătăria asiatică. Aceste paste fine din orez sunt folosite de mii de ani pentru a prepara cele mai savuroase mâncăruri. Deși la începuturi nu aveau aceeași formă ca acum, pastele din orez au fost create pentru prima oară la începutul secolului al treilea. Pe atunci pastele din orez aveau o formă pătrată sau dreptunghiulară, fiind suficient de mari, încât să iei o singură îmbucătură. În timp, tehnicile de preparare a pastelor din orez au evoluat, ajungându-se la pastele fine și delicate pe care le savurăm astăzi.

Cu toate acestea, în bucătăriile tradiționale din Asia se mai prepară și în prezent paste tradiționale care au acum denumirea de Mian Pian.

Noodles – preparate cu tradiție la Ready to box Chopstix

Cu o tradiție de peste 10 ani, Ready to box Chopstix are în meniu unele dintre cele mai populare preparate asiatice. Printre acestea se numără și tradiționalele preparate pe bază de Noodles.

Pentru prepararea acestora, Ready to box Chopstix folosește unele dintre cele mai proaspete și sănătoase ingrediente. Îmbinate cu condimente specific asiatice și cu tehnici de gătire vechi de secole rezultă preparate savuroase de care nu te vei mai sătura. Mai mult, ai la dispoziție o largă varietate de produse din care să alegi:

Noodles cu legume – un preparat ideal pentru vegetarieni sau pentru cei care țin post, ori pur și simplu, pentru cei care își doresc o cină ușoară. Preparatul conține: paste de orez, ciuperci, legume chinezești, ulei, sare și condimente chinezești.

Noodles picant – ideal pentru a te încălzi în zilele răcoroase și pentru a simți adevăratele arome asiatice, dar și pentru a-l savura alături de un pahar de vin. Noodlesii picanți sunt preparați cu: spaghete, ceapă, usturoi, morcovi, ciuperci champignon, ardei gras, dovlecei, ciuperci chinezești, sare, piper, pastă iute și condimente chinezești.

Noodles cu pui – ideali pentru întreaga familie sunt noodlesii cu pui. Aceștia conțin ingrediente ușoare, potrivite și pentru copii, precum: paste de orez, piept de pui, ouă, legume, ceapă verde, sare și condimente chinezești.

Noodles cu vită – dacă preferi vita în locul puiului și vrei să simți aroma intensă pe care aceasta o dă preparatului, atunci trebuie să încerci noodlesii cu vită. Pentru prepararea acestora bucătarii folosesc: paste de orez, carne de vită, ouă, ceapă verde, legume și condimente chinezești.

Noodles cu fructe de mare – dacă îți plac fructele de mare și vrei să te răsfeți cu cele mai exotice preparate asiatice, atunci trebuie să încerci Noodlesii cu fructe de mare. Aceștia conțin: paste de orez, fructe de mare (produs congelat), varză, ouă, ceapă verde și condimente chinezești.

Noodles curcan – un alt preparat ușor, ideal pentru întreaga familie. Acesta conține: paste de orez, curcan, ouă, legume, ceapă verde, sare și, condimente chinezești.

Supă de pui cu noodles – iar dacă preferi supele, mai ales în zilele reci, poți încerca supa de pui cu noodles și te asigurăm că nu vei regreta alegerea. Aceasta este preparată cu: supă de pui, paste din orez, ouă, ciuperci proaspete, piept de pui, sare, morcov și, condimente chinezești.