Primavara la Ready to box Chopstix

Pregătiri de primăvară în cultura asiatică

Primăvara este un sezon al sărbătorilor în Asia. Acest anotimp este așteptat cu nerăbdare de poporul asiatic, dar și de cei pasionați de cultura asiatică. Poporul asiatic întâmpină de secole primăvara, organizând festivaluri specifice, la care participă oameni din întreaga lume.

Cel mai cunoscut dintre acestea este Festivalul Cireșilor din Japonia. Cunoscut și ca Hanami, Festivalul Cireșilor este așteptat cu sufletul la gură de întreaga lume. Primăvara, în perioada martie-mai (în funcție de temperaturi) cireșii care par să fie pretutindeni înfloresc, lăsând în urmă un peisaj de vis și o aromă îmbătătoare în aer. În aceste perioade parcurile sunt luate cu asalt pentru picnicuri, întâlniri cu prietenii, reuniuni de familie și ședințe foto în natură.

O altă sărbătoare tradițional asiatică ce are ca scop sărbătorirea primăverii este “Golden Week” (tradusă ca Săptămâna de aur). În această săptămână Japonezii nu merg la muncă, ci o dedică vacanțelor și călătoriilor în natură, pentru a se bucura de spectacolul pe care aceasta îl oferă o dată cu venirea primăverii. În această perioadă parcurile sunt pline de oameni care ies la iarbă verde sau la picnic. Cele mai populare atracții sunt luate cu asalt de poporul asiatic, și abia dacă mai ai unde să arunci un băț.

Mâncăruri tradițional asiatice la început de primăvară

Odată cu venirea primăverii, alimentele consumate în cultura asiatică devin mai ușoare, fiind bazate pe legume proaspete, care nu lipsesc de pe mesele acestora.

Dacă vrei să sărbătorești și tu venirea primăverii cu preparate specific asiatice, la Ready to box Chopstix găsești preparate tradițional asiatice, gătite după rețete vechi de secole. În plus, toate rețetele sunt preparate cu cele mai proaspete ingrediente.

Tradiționalele pachețele de primăvară sunt de nelipsit de pe mesele asiaticilor în acest sezon. Acestea sunt preparate cu legume proaspete, pline de vitamine și sunt învelite în foi crocante, care ți se sfărâmă în gură.

Preparatele primăverii la Ready to box Chopstix

Pachețelele de primăvară nu lipsesc din meniul Ready to box Chopstix. Acestea sunt pregătite cu grijă de bucătari din cele mai bune ingrediente. Pachețelele de primăvară conțin: foi de plăcintă, morcov, salată chinezească, ciuperci, pastă de orez, sare și condimente chinezești.

În schimb, dacă îți plac creveții poți alege pachețele cu creveți, care sunt perfecte pentru o masă ușoară, cu puține calorii. Acestea sunt preparate cu: foi de plăcintă, creveți, făină de orez și condimente chinezești.

Și cum salatele nu trebuie să-ți lipsească de pe masă, la Ready to box Chopstix găsești o largă varietate de salate din care să alegi. Toate sunt preparate după rețete tradițional asiatice.

Cea mai apreciată salată este Salată de urechi de lemn. Aceasta conține: urechi de lemn (un soi de ciuperci specifice zonei asiatice), ardei gras, usturoi și condimente chinezești.

O altă salată savuroasă și răcoroasă este salata de castraveți cu usturoi. Aceasta este preparată din ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, precum: castraveți, usturoi, sare, ulei și condimente chinezești.

Așadar sărbătorește și tu primăvara cu preparate tradițional asiatice, pe care le găsești numai la Ready to box Chopstix.