Chopstix Ready to box

Preparate asiatice răcoritoare pentru zilele toride de vară

Temperaturile ridicate din timpul verii te fac să-ți dorești să consumi tot mai multe preparate fresh, cât mai puțin procesate și cât mai ușoare, peste a trece cu mai multă ușurință peste perioadele caniculare.

Salatele sunt alegerea ideală în acest sezon. Sunt pline de vitamine, ușoare, dar și hrănitoare. Iar dacă ești fan al preparatelor chinezești, la Chopstix Ready to box găsești o mulțime de sortimente de salate din care să alegi.

 

Salatele Chopstix Ready to box, preparate cu ingrediente prospete, de calitate

Chopstix Ready to box pune la dispoziția clienților săi o gamă cât mai variată de salate, preparate numai din ingrediente proaspete și delicioase. Bucătarii Chopstix Ready to box evită cât pot de mult produsele congelate pentru că știu cât de importantă este o alimentație sănătoasă pentru fiecare dintre noi. Dacă îți dorești să încerci salatele Chopstix Ready to box, poți alege cu încredere una dintre următoarele sortimente delicioase:

  • Salată din alge de mare – conține: alge de mare, usturoi, morcovi, sare, ulei susan, condimente chinezești;
  • Salată din quinoa – conține: quinoa, ardei, broccoli, castravete, ceapă verde, pătrunjel, lămâie, merișoare;
  • Salată de castraveţi cu usturoi – conține: castraveți, usturoi, sare, ulei, condimente chinezești;
  • Salată de urechi de lemn – conține: urechi de lemn, ardei gras, usturoi, condimente chinezești;
  • Salată fen-se – conține: paste fen-se, castraveți, morcovi, ulei susan, sare, condimente chinezești;
  • Salată foi de soia – conține: foi de soia, castraveți, ardei gras, zahăr, sare, ulei susan, oțet, pastă iute, usturoi, condimente chinezești;
  • Salată thai – conține: varză, ardei 3 culori, morcovi, sare, condimente chinezești;

 

Deserturi răcoroase

Și cum deserturile nu pot lipsi de pe masa ta, indiferent de anotimp, la Chopstix Ready to box găsești sortimente pe care le vei adora. De la clasicele prăjiturele asiatice cu răvaș în care vei putea descoperi mesaje motivaționale, până la deserturi complexe, vei avea ce să alegi. Pe lângă acestea mai poți alege prăjituri delicioase precum: Pistachio Matcha Cake (o prăjitură delicioasă și ușoară cu fistic și ceai matcha), Caramelina Gianduia ( un deliciu cu pandișpan, caramel și cremă mascarpone, învelită în ciocolată cu alune de pădure), sau Biscotto Praline Fildes (o prăjitură delicioasă cu multă ciocolată și pandișpan pufos).

 

Poți savura produsele Chopstix Ready to box în confortul propriului cămin

Iar dacă îți dorești să te bucuri de noul preparat în confortul propriului cămin, sau la birou, unde te poți bucura de confortul oferit de aparatul de aer condiționat, poți comanda online produsele dorite, apelând la serviciul de delivery pe care Chopstix Ready to box ți-l pune la dispoziție. Chopstix Ready to box poate livra comenzile zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la adresa indicată de clienți, indiferent că se află acasă, la birou sau într-o altă locație. Comenzile pot fi făcute fie telefonic, fie direct pe site, iar plata se poate face cash sau cu cardul, la livrare. În cazul comenzilor online plata se poate efectua cu cardul direct pe site.