Sărbătorește Valentine’s Day cu Ready to box Chopstix

Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie. Aceasta se sărbătorește în toată lumea. Chiar dacă și în alte țări există un omolog al Sfântului Valentin, așa cum se întâmplă și la noi, locuitorii sărbătoresc și ziua de 14 februarie, care, într-un fel, a devenit sărbătoarea internațională a dragostei.

Datorită unui efort de marketing concentrat, Valentine’s Day a apărut și în Japonia și Coreea ca o zi în care mai mult femeile și mai puțin bărbații dăruiesc bomboane, ciocolată și flori. A devenit ca o obligație ca multe femei să dăruiască ciocolată tuturor colegilor bărbați. În cultura chineză, există un omolog al Zilei Îndrăgostiților numită Ziua Saptelor, potrivit legendei Ciobanului și al Țesătoarei Menajera care s-au găsit în Rai în ziua a șaptea a lunii a șaptea a calendarului lunar.

Valentine’s Day a fost astfel preluat de majoritatea culturilor din lume, însă de fiecare dată această zi este un simbol al iubirii. Oriunde privești în jur, poți vedea ornamente roșii, sub formă de inimioare, cadouri și trandafiri, menite să inducă o atmosferă de sărbătoare, dar în același timp romantică. Astfel, anul acesta, de Valentine’s Day, fă-i o surpriză specială și diferită persoanei iubite și organizează o cină romantică direct la tine acasă, cu mâncare chinezească! Întotdeauna este mai interesant să împrumuți din tradițiile și credințele celorlalți, astfel că acum ai ocazia să îmbini sărbătoarea americană cu iubirea ta autentică și o porție delicioasă de mâncare chinezească!

Ready to box Chopstix este restaurantul care îți sare în ajutor pentru a crea seara perfectă alături de cel iubit! Comandă chiar la tine acasă preparatele tradiționale chinezești și organizează totul într-un decor oriental. Poți alege un aperitiv gustos, aromat de condimentele autentice asiatice, dar și un desert menit să vă îndulcească și mai mult seara și să vă apropie într-o atmosferă romantică. Deși pare a fi o idee diferită de cele pe care le-ai încercat până acum, cu siguranță vei surprinde în cel mai plăcut mod  persoana iubită, căci o dată cu oferirea iubirii tale, îi creezi șansa de a călători într-o lume nouă, inedită, misterioasă, cât mai îndepărtată de casă. Tărâmul asiatic se va dezvălui sub ochii și inimile voastre, în timp ce voi veți petrece un timp de calitate împreună.

Astfel, Valentine’s Day este o zi specială, care merită o atenție deosebită din partea ta, astfel încât să faci persoana iubită din viața ta să se simtă specială. Alege un decor unic, cele mai delicioase preparate și lăsați-vă purtați de valul iubirii!