Ready to box Chopstix-blog

Un Paște altfel cu preparatele Ready to box Chopstix

Paștele este cea mai veche și importantă sărbătoare a creștinătății. Scopul acestei sărbători este amintirea vie a patimii, a morții și a Învierii lui Iisus Hristos. Iar pentru a sărbători cum se cuvine românii obișnuiesc să prepare bucate alese de Paște, precum tradiționalele ouă roșii, friptură de miel sau cozonaci.

De altfel, românii pun mare accent pe pregătirile pentru Paște, deoarece adoră să-și petreacă timpul alături de cei dragi, stând la masă și savurând cele mai bune preparate. Mesele bogate sunt la ordinea zilei în timpul sărbătorilor Pascale.

Dacă nu ai timp de pregătiri sau pur și simplu nu vrei să sărbătorești Paștele în mod tradițional poți opta pentru a comanda mâncarea asiatică la domiciliu.

 

Paște cu preparate tradițional asiatice de la Ready to Chopstix

Anul acesta, de Paște, Ready to box Chopstix promite să te răsfețe cu cele mai gustoase preparate. În plus, mâncarea asiatică este cunoscută ca fiind una sănătoasă, așadar nu vei risca să te trezești cu kilograme în plus după cele trei zile de sărbătoare.

Tocmai de aceea bucătarii Ready to box Chopstix au ales să le ofere clienților cele mai savuroase și sănătoase preparate. Mâncărurile sunt gătite în stil tradițional asiatic, numai din ingrediente proaspete și delicioase. Bucătarii Ready to box Chopstix evită cât pot de mult produsele congelate pentru că știu cât de importantă este o alimentație sănătoasă pentru fiecare dintre noi.

 

Cu ce preparate Ready to box Chopstix te poți delecta de Paște

Ready to box Chopstix îți pune la dispoziție peste 40 de preparate delicioase, printre care: noodles cu pui, curcan sau vită, rață, pachețele de primăvară, fructe de mare, orez, salate, supe și diverse sosuri, dar și deserturi printre care tradiționalele prăjituri cu răvaș, dar și alte prăjituri delicioase.

Așadar la Ready to box Chopstix vei găsi întotdeauna ceva pe gustul tău, dar și pentru cei mai mofturoși invitați. În plus, îi poți răsfăța cu un meniu întreg: aperitive, supe, feluri principale și desert.

La aperitiv poți opta pentru Mixul Chopstix sau Mixul de aperitive Mega. Ambele sunt preparate din ingrediente proaspete și conțin atât produse vegetariene (pachețele de primăvară), cât și preparate delicioase din creveți.

Dacă vrei să te delectezi și cu supe, poți alege dintr-o multitudine de sortimente precum supă de pui cu ciuperci, supa iute-acrișoară sau supă de pui cu noodles.

Iar pentru felul principal poți alege preparate din pui, curcan, vită, rață sau fructe de mare. Fiecare dintre acestea fiind preparat după diverse rețete. Numai preparatele pe bază de pui sunt pregătite în zece feluri diferite, astfel încât vei găsi ceva potrivit gustului tău. În plus, alături de acestea poți servi o garnitură de orez sau o salată, ori chiar ambele, în funcție de preferințe.

Și cum orice masă de sărbătoare trebuie să se încheie cu un desert bun, la Ready to box Chopstix găsești tradiționalele prăjiturele asiatice cu răvaș care vor fi apreciate de toți musafirii, indiferent de vârstă. Pe lângă acestea mai poți alege prăjituri delicioase precum: Pistachio Matcha Cake, Caramelina Gianduia, Melon Mousse sau Biscotto Praline Fildes.

Tu ce alegi pentru meniul de Paște?