Ziua Copilului în restaurantele Chopstix Ready to box

În fiecare an, pe 1 Iunie, românii sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului. Ziua de 1 iunie este, de fapt, Ziua Internațională pentru Protecția Copiilor, însă în prezent este sărbătorită ca fiind Ziua Copilului. Ziua datează din anul 1950 și a fost stabilită de către Federația Internațională Democrată a Femeilor de la Congresul de la Moscova.

Așadar, 1 iunie reprezintă Ziua Copilului! O zi în care toți copiii trebuie să se simtă bine, să fie răsfățați cu cele mai frumoase cadouri, să se distreze alături de prieteni și familie, să mănânce cele mai savuroase preparate și să trăiască momente unice de care să-și amintească cu bucurie întreaga viață. Iar odată cu ei, cei mari trebuie să învețe să se bucure de aceste clipe minunate și să uite pentru o zi că sunt adulți!

 

Cum poți sărbători Ziua Copilului în restaurantele Chopstix Ready to box

După plimbări în parc, joacă și multă voie bună, cu siguranță vi se va face foame. Și nu există modalitate mai bună decât să vă răsfățați cu preparate asiatice de la Chopstix Ready to box.

Cei mici se pot bucura de preparate asiatice pregătite din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, alese cu grija de către bucătari. Aceștia evită pe cât posibil produsele congelate, deoarece știu cât este de importantă o alimentație sănătoasă.

 

Cei mici se pot bucura de rețete ușoare și hrănitoare din pui cu legume

Dacă le plac supele pot încerca o supă cu pui, urmată de un fel principal și, desigur, un desert pentru a sărbători cum se cuvine această zi minunată.

Supa de pui cu ciuperci este ideala pentru cei mici. Aceasta este ușoară, delicioasă și nu conține condimente picante. Este preparată din supă de pui, piept de pui, ciuperci pleurotus, ouă, morcov și condimente chinezești.

Pentru felul principal, poți alege pentru copilul tău o porție de pui cu legume, care este preparat din piept de pui, morcovi, ciuperci de lemn, ardei gras, broccoli, legume chinezești, sare, ciuperci și condimente asiatice. O altă alegere inspirată este puiul în cinci culori, care conține piept de pui, ardei în trei culori, morcov, legume chinezești, usturoi, ulei, sare și condimente chinezești.

Și cum orice masă de sărbătoare trebuie să se încheie cu un desert bun, mai ales de Ziua Copilului, la Chopstix Ready to box găsești tradiționalele prăjiturele asiatice cu răvaș care vor fi cu adevărat apreciate de cei mici. Pe lângă acestea mai poți alege prăjituri delicioase precum: Pistachio Matcha Cake (o prăjitură delicioasă și ușoară cu fistic și ceai matcha), Caramelina Gianduia ( un deliciu cu pandișpan, caramel și cremă mascarpone, învelită în ciocolată cu alune de pădure), sau Biscotto Praline Fildes (o prăjitură delicioasă cu multă ciocolată și pandișpan pufos).

 

Comandă preparatele favorite acasă

Dacă îți dorești să vă bucurați de preparatele favorite în intimitatea propriului cămin, în timp ce vă uitați la filmele favorite ale copiilor sau va jucați jocuri de societate, poți comanda online preparatele dorite, direct de pe site-ul restaurantului Chopstix Ready to box.